De markt is veranderd

De woningmarkt verandert continu, maar de makelaardij is nog steeds hetzelfde als 50 jaar geleden. Een traditioneel kantoor op de hoek van de straat en borden met statische foto’s voor het raam. En dan “hopen” dat er iemand langs loopt.

Wij doen het anders en laten niets aan het toeval over. Op dit moment komen er dagelijks 800 woningen bij op Funda. Daarnaast zijn er volgens het CBS in 2021 ruim 75.000 mensen verhuisd uit de Randstad om elders in Nederland te gaan wonen. En de verwachting is dat dit alleen maar verder zal toenemen.

Bovendien zijn kopers steeds kritischer geworden, onder andere door de gestegen hypotheekrente en invloeden van de media. Daarnaast zijn er veel expats, diplomaten, Europese ambtenaren en internationale organisaties als kopers op de markt gekomen, vooral in de Randstad. Het is onze ervaring dat deze internationale kopers op een andere manier naar een woning kijken. 

Méér concurrentie

Dat betekent concreet dat wanneer je je woning gaat verkopen, je woning ineens veel meer concurrentie heeft dan vroeger. En het kopende publiek vergelijkt jouw woning erg kritisch met andere woningen in dezelfde prijsklasse. Het is daarom erg belangrijk dat je woning met kop en schouders uitsteekt boven de woningen waarmee ze concurreert.

Om dit te bereiken hanteren wij deze formule:

Perfecte woning marketing + perfecte verkoopstyling = Maximaal aantal bezichtigingen

En dat is iedere keer maatwerk om het maximaal aantal bezichtigingen te krijgen. Maar het resultaat is iedere keer hetzelfde: tevreden verkopers én kopers.

Wij nemen alle zorgen uit handen

Of je nu wilt aankopen of verkopen, wij nemen alle zorgen uit handen. Vanaf de prille verhuisplannen tot de daadwerkelijke verhuizing en zélfs het regelen van uw nieuwe internetaansluiting: wij kunnen alles voor je regelen.

En dat onze aanpak werkt, lees je ook terug in onze reviews. En dáár doen wij het voor. Want onze klant van gisteren, zorgt op die manier voor onze klant van morgen.

Zullen we snel eens een verfrissend gesprek inplannen?

Maak een afspraak