Huis kopen Weesp

Wil je een woning kopen of huren in Weesp of wil je een woning verkopen of verhuren in Weesp? Wij zijn je makelaar in Weesp. Wij doen het anders: De kwaliteit van vroeger, maar met makelaars van deze tijd. Onze klanten noemen dit “verfrissend”.

Weesp is een historische stad naast Amsterdam die al sinds de middeleeuwen bekend staat om Jenever, bier en cacaohandel. Tot maart 2022 is Weesp een zelfstandige gemeente geweest en het is nu een stadsdeel van Amsterdam. Weesp vormt samen met de kern Driemond een bestuurscommissiegebied met een 'status aparte'.

Een bijzondere plek dus om te wonen met bijna 21.000 inwoners! De komende jaren zijn er vele plannen voor nieuwbouw en de verwachting is dat het aantal inwoners in de komende jaren nog verder zal gaan groeien. Weet je trouwens dat iemand die geboren en getogen is in Weesp, een Weesper Mop wordt genoemd? Weesper Moppen zijn ook een lokale lekkernij. Kortom, Weesp is een historisch stadsdeel van Amsterdam waar je fantastisch kunt wonen.

De inwoners van Weesp zijn voor de helft tussen de 25 en 65 jaar oud. Bekende Nederlanders die uit Weesp komen zijn onder andere: Wendy van Dijk en Bram Krikke.

Weesp bestaat uit 8 wijken. Namelijk: 1: Bloemendalerpolder, 2: Hogewey, 3: Noord, 4: Binnenstad, 5: Zuid, 6: Oostelijke Vechtoever, 7: Aetsveld, 8: Aetsveldsepolder.

Wil je weten waarom klanten onze aanpak als “verfrissend” ervaren?

Klik hier voor het aanbod

Maak een afspraak