Op zoek naar een huis?

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Wij helpen je jouw droomhuis te vinden! Bij Wijngaarde Makelaars kun je geheel kosteloos, binnen 1 minuut, een zoekopdracht aanmaken. Dit kun je hieronder direct regelen.

Onder het kopje “Gratis zoekopdracht aanmaken” wordt je eerst gevraagd om je e-mailadres en een wachtwoord zodat we een account voor je kunnen aanmaken. Daarna geef je aan wat jouw belangrijkste woonwensen zijn. Zo kun je ons vertellen waar je wilt wonen, wat voor een type woning je aantrekkelijk vindt en in welke prijsklasse je zoekt. Het grote voordeel van een zoekopdracht is dat je niet zelf actief op zoek hoeft naar het nieuwste woningaanbod, maar dat je de woningen die aan jouw criteria voldoen gewoon gratis via e-mail ontvangt.

Het gaat hier om zowel aanbod van ons als aanbod van andere makelaars. Zowel aanbod die wél al op Funda staat alsook aanbod die er nóg niet op staat. Zo ben je altijd lekker up-to-date. Het kan ook zijn dat als we kansen voor je zien voor een nieuwbouw project of toekomstige opdracht, we alvast voor de markt uit contact met je opnemen.

Zorg er daarom altijd voor dat je informatie en woonwensen up-to-date zijn in ons systeem. Je kunt altijd inloggen op onze website en je zoekopdracht aanpassen.

Gratis zoekopdracht aanmaken

Registreren

Kies een wachtwoord met minstens acht tekens, waaronder een cijfer en een speciaal teken.
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Mijn zoekprofiel